Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


skithak

det var hans fel att vi hamnat här, inte längre vårat och vi är oklanderliga.
det gick så fort, minnet är som bortblåst av tankar och samlas i en enda stor röra.
kom så åker vi, visa mig gatorna i paris tills jag spyr galla över dom. skithak




Fri vers av Marcus Carlsson
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-12 21:38



Bookmark and Share


  swim
mumindalen

moar dude
2011-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Marcus Carlsson