Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... Det du gör och inte gör ...




                           Vårda Själaljuset

                           som ett litet barn

Det du gör eller inte gör mot dej själv

gör du mot allt och alla

Det du gör eller inte gör mot andra

gör du mot dej själv

Vårda godheten

som ett litet barn

så att livet alltid kan resa sej

och Själens sol

alltid skingra dimmorna

alltid tina det frusna

alltid flöda sin 

förklarande

läkande

tillrättaställande

och upprättande

 Kärlek

.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-12 21:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vad fint skrivet, väldigt förnuftiga ord som borde vara en självklarhet för alla.
2009-10-13

  Hawk
Som en vacker analys, eller hellre utläggning av, den gyllene regeln.
Mycket, mycket bra text!
2009-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP