Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ärligt.. jag vet inte.


om alla andra säger att man är galen så börjar man tro på det efter ett tag

du är galen du är galen du är galen
skitsnack
du är galen du är galen du är galen
skitsnack
du är galen du är galen du är galen
håll käften
du är galen du är galen du är galen
inte alls
du är galen du är galen du är galen
vem är det som är galen egentligen?
du är galen du är galen du är galen
vad fan snackar du om?
du är galen du är galen du är galen
varför säger du så?
du är galen du är galen du är galen
du sårar mig
du är galen du är galen du är galen
MEN HÅLL KÄFTEN
du är galen du är galen du är galen
SLUUUUTA
du är galen du är galen du är galen
JAG KLARAR INTE AV DET LÄNGRE
du är galen du är galen du är galen
AAAAAH!

sedan nagelbitande, självförvållade skärsår, vanföreställningar

du är galen du är galen du är galen
en självuppfyllande profetia
du är galen du är galen du är galen
ja
det är jag




Fri vers av BaraOrd
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-12 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd