Tro det eller ej. Detta hände alltså EFTER att jag skrivit "Ingen highway". Jag var på promenad och upptäckte plötsligt Smala vägen, en gata jag aldrig tidigare sett." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tro det eller ej. Detta hände alltså EFTER att jag skrivit "Ingen highway". Jag var på promenad och upptäckte plötsligt Smala vägen, en gata jag aldrig tidigare sett.


SMALA VÄGEN

jag går över kristinaplan

och in på smala vägen

ja, gatan heter faktiskt så

och dit har jag styrt stegen

jag visste inte att den fanns

jag hade aldrig sett den

det fanns en fingervisning där

jag tror Gud förberett den

jag skrev ju faktiskt dikten

som fick heta "ingen highway"

och Herren vill nog visa mig

att det är slut på "my way"

det handlar om att bitvis dö

att ständigt reduceras

så jag förminskas medan Han

som skapat mig förmeras

min fysionomi och gatunamnet

kontrasterar

rom byggdes inte på en dag

är nåt jag konstaterar

en promenad, en vandringsväg

en dag av jordelivet

vem tillåts ange tonen?

vem får spela ledmotivet?

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   091013 

 




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-13 15:49



Bookmark and Share


  anits VIP
Det måste ha varit en häftig upptäckt
att du fann den just nu
2009-10-13

    Tea Alex
Häftig erfarenhet!
2009-10-13

  Måna N. Berger
Vilket märkligt sammanträffande! Som en bekräftelse!
2009-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP