Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett livsviktigt val

Endast den som vet att det finns ett val

kan göra ett val.

De andra får leva med sina kval utan något val.

Valet står mellan att leva i en påhittad tankekonstruktion

där man blint tror på tankarnas sanning och t o m

låter sig övertygas om att man är sina tankar.

Eller så kan man låta tankarna få leka fritt utan att ge dem

så mycket uppmärksamhet och istället upptäcka

att tankarna endast är en mycket liten del

av det som strömmar i livets vackra flod

och känna livsglädjens sanna blod.

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-10-13 20:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det verkar som
majoriteten
ännu inte vill
släppa på
identifikationen
med tanken

dina rader
sår frön
2009-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP