Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vintern är på väg mina leder protesterar


Halka 14/10-09

sommaren har tappat greppet

kallt, vått och grått

höstlöven halkar omkring

091014








Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-14 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo