Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek!!!

Kärlek är en sak Kärleken är en grej akta dig för Kärleken för den kommer döda dig. Visa säger att kärlek är ett spel men mitt hjärta för kärlek den är en hel del. Kärleken är varm och kall den brukar variera i bland som kvickande sand. Kärlek kan du få utav folk du inte känner men det bästa kärlek du kan få är från familj och vänner.




Fri vers av Bääääääffff
Läst 138 gånger
Publicerad 2009-10-14 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bääääääffff