Innan någon här tar åt sig: Detta handlar INTE om någon på poeter.se!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Innan någon här tar åt sig: Detta handlar INTE om någon på poeter.se!


TJACKA SPIKSKOR!




vi passar inte in i


varandras världar


vi borde inte vistas i samma rum



jag vet att det som inte



kan döda härdar



men jag är inte blåögd, naiv och dum



jag tänker inte anpassa mig



till någon



som bara blivit bortskämd



och vill ha makt



jag vill inte bli granskad



av såna ögon




jag har min egen sfär




och min egen takt









LARZ GUSTAFSSON   091015




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-14 19:08



Bookmark and Share


  Anna Hägglund
Väldigt bra skivet vännen :)
2009-10-15

  anits VIP
fina rader dom två sista, dom stämmer
jag gärna in i
2009-10-15

  Night Soul Woman
mmm det är viktigt att kunna komma ihåg:)

'jag har min egen sfär



och min egen takt'

Tack för läsningen Larz, fint skrivet*applåd*
2009-10-14

    Johane Andersson
Vill du inte ha kommentarer så ta bort den funktionen. Jag menade inte att reta dig. Förlåt.
2009-10-14

  Larz Gustafsson VIP
TACK för den härliga kommentaren!
2009-10-14

  Måna N. Berger
Som jag ser det är inte detta något diskussionsforum utan en poesisajt, och på en sådan skriver man poesi eller prosatexter, i frihet! Var och en ska kunna skriva om vad som helst! Glatt, sorgset, engagerat, argt eller vemodigt. Frihet!
2009-10-14

  Larz Gustafsson VIP
Vi har yttrandefrihet här.
Skriver om vad jag vill.
Andra skriver om sina privatliv.
Hacka på dem också då.
2009-10-14

    Johane Andersson
om det inte handlar om nån på forumet, varför skriver du det? Knepigt tycker jag och totalt onödigt!
2009-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP