Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Emedan läsarna saknar (min typ av) fantasi ser jag mig nöd tvungen att se svaret redan nu


En gåta nr 872 - En stad





ledtråd
give strap organ


Svar
Ge rusa lem
(ge rem lem)




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-14 21:01



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Mycket bra förslag där av Gehenna!
2009-10-14

  Pitbullpudelns kärna
Skicka in den till "På spåret"! Vart är vi på väg?
2009-10-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP