Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om det inte vore svårt så skulle det vara för lätt och vilken kotte som helst kunna lista ut...


En gåta nr 873 - en stad





ledtråd
know airline town

svar
kan sas city




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 168 gånger
Publicerad 2009-10-14 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP