Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helhetens glädjande rus

Den som är rädd för sin egen skugga

känner sig alltid jagad.

Tills den dag detta jag förstår

att skuggan är en del av helheten.

Då blir plötsligt skuggan

en välkommen följeslagare och vän,

en harmonisk blandning av såväl mörker som ljus.

Friden infinner sig i detta nu varma välkomnande hus.

Njutbar är helhetens glädjande rus.

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-14 21:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En hemlighet
uppenbarad
2009-10-19

  Suzy med punkterna
Skuggan är en del av jaget......fint poetat
2009-10-17

  Cosmic Johanna
Tycker om denna,

känner också likheter med egna tankar kring vår skugga,

har skrivit om det också på sistone.

I like,

Applåder för alla som fångar sin skugga i en varm kram:-)
2009-10-17

  sulimaa
Utan skuggan uppskattas inte solen lika mycket ...fin text!
2009-10-14

  Miss Mod
Svårt att hitta friden i denna bråttomtiden, bra.
2009-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP