Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärleken dyker upp när man minst anar det.


jag är vaken hela natten

att jag går omkring i någon
sorts dröm hela
dagarna kanske märks

men jag kan inte låta bli


du med leendet
som får mitt hjärta slå
sockerdricksmelodier


du får mig att leva igen

att vilja leva



jag vill hålla din hand i höst




Fri vers av onlyme
Läst 511 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-15 08:41



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Sockerdricksmelodier; ett underbart ord!
2009-10-15
  > Nästa text
< Föregående

onlyme