Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bästa kompisar består, trodde jag


vad gör du nu?

livet förändras var jag än går
men aldrig
där det är meningen

när vi låg i min stora säng
med det godaste godiset
och
filosoferade över livets stora frågor
visste jag
att livet var en dans som jag kunde utan och innan

jag smsade alltid dig när han den
där dök upp


du var den som fick mig le åt
saker
som var för jobbiga att ta in



och nu verkar alla de där nätterna i min säng
så långt borta

kära vän




Fri vers av onlyme
Läst 713 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-03 19:21



Bookmark and Share


  Johanna L Dahl
jättefin!!!
2010-07-24
  > Nästa text
< Föregående

onlyme