Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VETEKORNSREVOLUTION

vad har jag åstadkommit hittills?

tänker tillbaka och summerar

vad har jag sått?

vad har jag skördat?

vad är det som jag exponerar?

jag ville ta min tro på allvar

den är ju inget tidsfördriv

jag vill att ärlighet & sanning

ska genomsyra detta liv

 

 

så ge mig nåd att bli förminskad

genom gudomlig reduktion

så vetekornets lag kan verka

en radikal revolution

bränn bort allt slagg som är i vägen

allt gammalt skräp som täpper till

du är en nitälskande Fader

Ditt Ord beskriver vad Du vill

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   091014-15




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-15 10:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fin bön i ödmjukhet och begrundan!
2019-01-11

  Måna N. Berger
Texten andas ödmjukhet, i uppriktig kamp med Egot, fin tycker jag!
2009-10-15

  Betlehemsstjärnan VIP
Den här är en bön som skulle vara på mina läppar....så ödmjuk.../B
2009-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP