Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För skönheten, ej

Den kallar men kommer ej
Jag söker men finner ej

Den kräver men leder ej
Jag måste men kan ej

Jag är halvvägs där
men kan fan inte somna.




Fri vers av OP
Läst 150 gånger
Publicerad 2009-10-15 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OP