Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inga fler ord behövs


Min enda och enkla önskan...


Jag vill ha någon att sjunga kärleksånger om.




Fri vers av Kanskerättkanskefel
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-15 20:57



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
En innerlig önskan.

Och visst önskar vi alla, denna önskan!
2009-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Kanskerättkanskefel