Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den håriga kvinnan

Håriga ben, håriga ben, håriga ben,
Håriga ben,
Håriga ben

Där…, pekar

Där är dem!!!

Springer, springer, springer

Sakta inte ner nu.
Där är hon!!

Ahhhh,
en riktig KVINNA

Ser du?

Letar, letar, letar


Fan,
hon försvann




Fri vers av LuLU
Läst 505 gånger
Publicerad 2005-10-15 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LuLU
LuLU