Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om någon vecka ställs våra klockor om och farväl till sommaren


Tid 16/10-09

Utemöbeln flyttas in

förlorad timme ges åter

vinter framför oss

091016




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 159 gånger
Publicerad 2009-10-16 06:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo