Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtlöshetsunderstödet

Det är ju så att de välbeställda bestämmer

vad de sämre ställda skall få och

arbetslöshetsunderstödet

är ett sånt exempel


om det är snålt tilltaget pressar

det hårdast mot barnen i de

arbetslösas familjer:


mentalt, socialt och

faktiskt


och de kan ju inte pressas

att ta ett jobb.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 183 gånger
Publicerad 2009-10-16 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld