Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Inte genom någon människas styrka eller kraft skall det ske, utan genom min Ande, säger Herren Sebaot".


NÄR JESUS KOM TILL BYN

gick Han till Sitt eget folk,

den levande Gudens

församling,


för att se om det fanns någon som

Han kunde använda för att utföra

Sina gärningar genom:


tomma kärl - tomma rör - som Hans

Ande kunde strömma igenom,

men de var alla upptagna

med att tjäna Gud,


på sitt eget

sätt.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-25 10:51



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
On jesus kom till byn skulle de slå ihjäl han,igen !
2016-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld