Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att jag bara tänker på honom hela dagarna gör mina drömmar underbara


förälskelse utan gränser

jag vill berätta för alla jag
känner om dig

hur du får mig att känna


att dina ögon kan få mig
i total obalans

jag är inte bara ute på hal is
och på djupt vatten

helt handlöst kastar jag mig ut för stup


du är så vacker
vackrast




Fri vers av onlyme
Läst 641 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-10-16 16:27



Bookmark and Share


  Tody
jag vet precis vad du menar :)
att man känner lukten av denna person på dom konstigaste ställen,
att man känner värmen av denna person genom en vindpust,
att du tycks höra dess röst när radion är igång XD

bokmärke och applåd ^.~
2009-12-27
  > Nästa text
< Föregående

onlyme