Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'litet skrattbubbel' av glittertindra, inspirerade


Kritik på en text (320)






Att skratta kan vara en yrkesroll
det finns de som har så lätt för att skratta
att de fått uppgiften att sitta
som betald publik och börja skratta

till synes spontant och oprovocerat
för att då dra med sig andra delar av publiken
eftersom skratt smittar av sig även till människor
som inte skulle ha skrattat just då, annars.

Skratt är av godo, förlösande.
Ändå kan man dö av skratt
för att man inte kan sluta och för att man gör det
i sådan grad att kroppen inte pallar med
att man skrattar så intensivt.




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-16 21:59



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag är en glad amatör som skrattar på skilda ställen där jag får lust att göra det, även om ingen annan i publiken skrattar just då, jag har under årens lopp lagt mig till med en del andra människors skratt och under en föreställning brukar jag avlossa prov ur denna samling av i stort sett totalt olika muntrationer
2009-10-17

  Catharina Edin VIP
Är du en sådan skrattare i publiken, lilla lodjur?
2009-10-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP