Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är jag en vits?

Väg mig ej på våg
för apparaten kan gå sönder
tala till mig på latin
som en profet bland bönder

Se mig ej för nära
ditt öga skulle kunna tåras
jag är ett barn av bleka höstar
medan alla andra våras

Hör mig inte alltför noga
mitt tal kan skära sönder glas
se hellre mina ord som blommor
och sätt dom i en gammal vas

Minns mig som en liten vits
som bara fick ett litet leende
möt mig om vi ändå råkas
och hälsa mig i förbigående




Fri vers av swea99
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-17 11:27



Bookmark and Share


  Gulla94
Du tog mig med storm. Jag har aldrig sett dig skriva så förut, jag blev verkligen chockad (på ett bra sätt). Hehe. Duktigt! Kram
2009-10-21

    Göte Holmlund
fint, bra idé om att bli ihågkommen med glädje..
jag är ett barn av bleka höstar..gillas extra mkt
2009-10-17
  > Nästa text
< Föregående

swea99
swea99