Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för att jag trodde


det gör ont

för att du inte svarar

det gör ont

för att det är just du

det gör ont

för att jag trodde

det gör ont

för att alla är likadana.




Fri vers av teenagekicks
Läst 291 gånger
Publicerad 2009-10-17 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

teenagekicks
teenagekicks