Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något litet om skrivande






I en berättelse
är det bra
att bara berätta

så mye som
behövs för att
hålla berättelsen levande

en del bör
inte berättas utan
blott mer antydas

för att lämna
till läsarens fantasi
att själv läsa in




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-17 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP