Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Äntligen sol

Det regnade
Jag var liten
Det var en
Misslyckad semester
Allt gick fel
Men det betydde
Inte att allt
Var förstört
För att när
Solen skiner
Löser sig allt




Fri vers av nicofine
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-17 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nicofine