Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En känsla jag fått i helgen trots att det är en vecka kvar innan vi byter till vintertid


Farväl till sommaren

Farväl till sommaren -
känns det som när höstlöven
virvlar omkring och faller till marken med
hjälp av vinden

Farväl till sommaren -
känns det som när tranorna
och sommarfåglarna flyger sin
väg från vår kalla nord

Farväl till sommaren -
känns det som när sommartiden
byts ut mot vintertiden

Farväl till sommaren -
känns det som när vackra
sidensvansar sitter i rönnbärsträdet
som silhuetter mot himlen i
höstskymningen

Farväl till sommaren -
känns det som när jag hör
Lasse Berghagens sång om
hur det är slut på sommarns
sköna dagar

091018







Fri vers (Fri form) av sajo
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-18 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo