Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag fångar stjärnor i händer, kastar dom bort.

Och jag kastar gärna
Stjärnor i ditt ansikte
Om du kan fånga dom
Med dina hala händer
Så att du kan se igenom
Ditt livsmörker och
Klamrar dig fast vid livet

För har jag någonsin
Sagt hur mycket jag önskar
Ner öppna famnar ifrån
Någonstans för att du ska
Kunna luta dig emot
En klippa när jag faller

(du säger det är inte
dags att tänka på
mig tänk på dig
själv vännen ser du
hur trasig du är?)

och jag nickar men jag
ser ingenting känner
ännu mindre och jag undrar
vad ser du i mig?

För du kastar mina drömmar
Om revben och min hungersvält
Rakt åt helvetet ’’jag låter inte
Det ta min bästa vän.’’




Men revben är
Redan mitt mål
Stjärnor med
Synliga ben är
Redan min himmel
Och du min vän
Är den enda som
Är rätt i mitt liv








Visa mig hur man gör för
Att släppa sina fel och bli
Rätt, du lyckas alltid bättre
Än vad man egentligen kan.




Bunden vers av stjärnor små ser ni mig
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-19 06:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stjärnor små ser ni mig