Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är bra konstigt. Att insekten har en hjärna är ju inget konstigt. Hjärnan styr ju kroppen. Frågan är väl om den har en själ. Har man rätt att döda levande varelser som har en själ? Måste ett djur ha en själ för att känna smärta?


Rädslan får inte styra mitt liv, men...





...när någon yttrar orden

'lita på mig'

tappar jag av någon anledning
genast förtroendet
för den personens tillförlitlighet




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-10-19 11:30



Bookmark and Share


  devilsangel
Tillit kan endast bevisas!
2009-10-20

  Mr Lindemann VIP
"Lita in den morgondag i den gryning som flytt"
Okänd Lindeman

"se skymningen som den tid som var"
Lindeman


Se den lit som flytt av det barn som lytt
2009-10-20

  Pitbullpudelns kärna
Jag litar inte på någon. Inte ens mig själv. Speciellt inte mig själv.
2009-10-19

    Bim
...lika så om någon avslutar var och varannan mening med"det är sant",-då är det lurendrejeri på gång.
2009-10-19

  Mats Henricson
GENERALISMEN (att generalisera) är bland DE FARLIGASTE och MEST DESTRUKTIVA av ALLA ÅSKÅDNINGAR !
2009-10-19

  Annine
Bra!!
2009-10-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oj då!
Jag tror
på Dig!
2009-10-19
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP