Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla kan gå vilse

Känslorna har krigat inombords och en falsk önskan står kvar som ensam vinnare
Det riktiga känslorna har fått ge vika

Alla människor riskerar att bli en fånge i sin egen dimma
En vilsen fånge som någonstans på vägen tappar bort sig själv

Det är många som går vilse i denna stora värld, vissa fastnar och hittar aldrig mer tillbaka.
En del människor låter nämligen den falska önskan vinna för all framtid.
Det inser aldrig att det och i med det har valt att förlora den där person som det egentligen ville vara.

Fokus på det viktiga i livet, döljs ofta av små lögner, som tillsammans leder oss ut på villospår.
Saker som popularitet, pengar och framgång.
Girigheten blir vår närmste vän

Vi har då förlorat förmågan att se de som verkligen har betydelse i livet.
Så som familj,vänner och kärlek

Jag är en av alla dom som drömde falska drömmar
Jag är en av alla dom som sökte något annat, trots att jag redan hade allt
Jag vet hur det känns att vara vilsen och jag vet hur ont det gör att inse att man gjort sitt livs största misstag




Fri vers av fien88
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-19 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fien88
fien88