Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om tårar kunde tala

Tänk om tårar kunde tala
Vad skulle dem då säga

Tänk om hjärtat kunde tala
Skulle du då förstå

Trasiga skor vandrar på vår jord
Olika liv i samma tid

Tänk om tårar kunde tala
Vad skulle dem då säga
Skulle du förstå mig
Se vem jag verkligen är




Fri vers av fien88
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-19 10:12



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Texten talar och berör!
2015-05-19

  Svartsilver
om tårar kunde tala skulle
de nog säga, att trösten torkar tårar .

"Trasiga skor vandrar på vår jord
Olika liv i samma tid "

vackert.
2015-05-19
  > Nästa text
< Föregående

fien88
fien88