Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
idol betyder bild och bildt tycker om o flyga, flyger gör stålmannen och en man av stål tål skottår, skottar är ett folk och folka är en bil, det finns bilder av bilar i reklam och reklam är bildande...


Nu är jag ju inte den som har idoler, men...





...om jag hade haft det
hade dessa som jag nu räknar upp
varit just den där
beundransvärda idolen just jag har...

gahndi
mother terrassa
the bathless
ingemar benstark
björneborg
blinda haglund
Fran klandersson
trolling stones
bibi king
flisa ekdahl
johnny flash
rock-kolja
tromb jones
emma nomineringen
sovel rammel
hösten me rester
cover törnkvest
Roll Dover beethoven
Eddie Pjaff
Slime on Garts onkel
Creme sense clearother raindeerwell
mother waters
Crack sabbath
Higher stripes
Sleepingwolf
Plink Foule
and money others




Övriga genrer (Essä/Recension) av lodjuret/seglare VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-19 17:24



Bookmark and Share


  Mracabred
bra grejor! Jag gllar din stil.

Men utifrån kommentarerna att döma har du ju jäkligt "förstående" läsare XD

framförallt annat vill jag utmärka "Trolling Stones" - rena mästerverket ju!

Och kom ihåg: en satanists tre önskningar är sex sex sex ;)
2010-11-17

  Peter Matsa
tror han heter johnny crash...
2009-10-20

  infiniteternity
Dendär gahndi alltså..
Jag gillar bildtexten! :>
2009-10-19
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP