Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kojra - korpi

 

 

 

 

 

en gång en landbrygga
innan trakterna bar våra namn - berings

sund
skrattade man ärligare då - kvinna

med mandelögon och kis
naren, norrskenets grönblåa nakenkläde

att huka och att andas in den råa hundens värma,
spets - öronen, att saxa och klippa

mellan fingerspetsarna




Fri vers (Fri form) av wayward - taiga
Läst 226 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-10-19 19:38



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Du får mig fan alltid dit - där snön ligger och rökmoln ur mun är som ord faller, borra näsan i hundpäls och spetsens hackiga skall, helvete taiga tilla tanja, du är tvåhövdad, korpi, vafan ingen örn. Slutmumlat och som avskedsord fantastiskt fritt flyg över tundra. Hooooooooo! Saxar päls mellan fingerspetsar och ordleken, det fulla av liv, gosh.
2009-10-20

  Carola Zettergren
Ursnyggt komponerat detta..rytmen i klippen, din fingertoppskänsla för orden!
2009-10-19

  Fredrik P. VIP
/norrskenets grönblåa
nakenkläde/

lyriskt läckert om
ett norrsken jag minns
2009-10-19
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga