Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtätad Strandafton








 På stranden

  sjunger vi tillsammans

i stämmor

& våra änglar skrattar bland strandrågen

 luften gnistrar närvaro

förtätad dag i flow

våra ögon

strömmande ljuskällor

smeker glädjefrid in i varandra

i dansen

& sången

tills stjärnor

sticker hål på himlen

& vi somnar i sanden

omslingrade

lyckliga.





Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-19 22:40



Bookmark and Share


  Hawk
Smeker glädjefrid in i varandra. Suveränt uttryckt!
Förtätat säger en hel del om dynamiken i texten...
2009-10-19

    ej medlem längre
Himla vackert!
2009-10-19

  Lindalou
Onekligen ger detta mig en längtan till sommar, kärlek och ömhet.
2009-10-19

  Måna N. Berger
Ingen kan frammana så vackra bilder av frid och lycka som du Johan!
2009-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP