Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kommunikation

jag knackar försiktigt
på din inre dörr
lite rädd att störa

talar lågmält om mig själv
mina drömmar
vad jag vill med mitt liv

men du lyssnar inte
vill inte höra

så jag höjer rösten lite
låter mer bestämd

du ser förvirrad ut
rädd

din blick blir tom
och jag undrar:

är där någon hemma?

Hallå...!
kan du lyssna på vad jag har att säga?

du reser dig snabbt
ilska i din blick

Varför så arg?
vill inte lyssna då

jag är inte arg
försöker bara kommunicera
lära känna dig
visa vem jag är

du går
stänger dörren med en smäll

kvar finns jag med
din rädsla
och min ensamhet
även denna kväll




Fri vers av Zache
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-20 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zache
Zache