Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är kartan?

och som jag har letat
vänt upp och ned på allt

Jag vet jag har haft den
den gavs tll mig
för länge, länge sen

och jag brukade följa den
till hundra procent

kom alltid rätt
var på väg

Ett tag hade jag också en kompass
för säkerhets skull
men den försvann
någonstans mitt i..

man skulle ha en GPS
men hur ställa in den utan kartan?

Bara att inse
jag är vilse
hittar inte längre hem
vem är jag?
var är jag?

Hela mitt liv var ju kartlagt
nu lever jag som ett irrbloss
för vinden

Var Är den förbannade kartan till mitt liv..

Vet någon?




Fri vers av Zache
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-03 22:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
66 books, my dear
they are your map
they show they way
out of the trap
from genesis
to revelation
66 books
and a new creation
2010-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Zache
Zache