Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här skulle det egentligen ha stått en saga om vad som verkligen hände när Hans och Greta gick vilse i skogen och kom fram till häxans pipparkakshus, men så tyckte en ko jag känner att det skulle passa bättre med denna anekdot


Sex är ingen lek, säger de som vet





...författaren
james hadley chase
skrev om bland annat paradise city...

han var en underbar thrillerförfattare
med en del knasiga idéer
som fick fart på läsarens mungipor och mage
så man nästan thrillade av stolen av skratt

det är därför folk som kör buss
förbjudits att läsa hans böcker
under körning i stadstrafik...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av lodjuret/seglare VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-20 21:21



Bookmark and Share


  erkki
Hur är det med talböcker? Fast stadsbussar kanske saknar CD-spelare. Fast med iPod så...

Nu jag hoppar in i dussen
fem i elva kommer bussen
2009-10-22

  Lisa Höglund
Har inte läst något av honom, men den här texten var väldigt bra. Gillade det där med "thrillade av stolen", vitsigt :D
2009-10-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP