Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


det är andra vindar som blåser

fan, jag sa ju att jag inte tänkte genomleva, genomlida, vintern ensam
men så står jag här och mörkret omsluter mig från alla håll
dag som natt
jag har ingenstans att ta vägen

det är en annan kyla nu, när man är ensam
ingenting kan stänga ute vinden
som din omfamning

det är andra vindar som blåser
som skjuter igenom kläder och självförtroende

och det finns en sorgsen romantik i den här ensamheten
eller så blandar jag bara ihop den känslan med längtan efter någon att dela den med

det finns en längtan
men det blir

inga tända ljus
i år




Fri vers av BaraOrd
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-20 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd