Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

For Anna, forever ago

Unge herr karl var en pojke med många funderingar.
När han ville vara ensam hade han många knep för att få sin vilja igenom.
Ett av dem var att ta på sig olika sorters munderingar.
Han kunde ta på sig både päls och solglasögon, för att ingen skulle känna igen honom.

Ibland kunde man höra honom fnissa högt för sina påhitt,
men egentligen hade han flera gånger funderat på att gå runt fullständigt avklädd,
fast då var han ju tvungen att först bli av med hullet sitt..
För vad han faktiskt allra helst ville, var ju att bli sedd.




Fri vers (Prosapoesi) av Jeny
Läst 296 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-20 22:43



Bookmark and Share


  Anaa
Jag kommer alltid att minnas taket.
puss
2009-10-24

  Patrik Englund VIP
ja, den är väldigt bra.
2009-10-22

    annaaaa
gillar sista stycket och sista raderna bäst, bra.bra.
2009-10-22

    tehdog
Fan vad jagt ycker om det där med att måsta bli av med hullet. Uppfattar hela texten som en väldigt välgenomtänkt metafor.
2009-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Jeny
Jeny

Mina favoriter
se mig