Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes läppar vet

Oss är tiden inbegripen
delar smärta i en bur
rör sinne hit

dalande,

kyssande teater ser
de två röra

konstanta tonfall utanför

gränser





Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 337 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-10-20 23:20



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra...
2009-10-21

  Feminaz
Gillas!
2009-10-21

  poetryGirl
så poetisk
2009-10-21
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth