Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara några ord som kom till mig inatt då jag var på toa


Ord av höst

Höstfärgad

Hösthimmelskt blå

Höstsol

Höstregn

Höstdimma

Höstkyla

Höstmorgon

Höstdag

Höstkväll

Höstmörker

Höstljus

Höstrusk

Höstnatur


men ett underbart ord denna

tid som jag gärna försöker ta

vara på efter en dag som varit

intensiv är HÖSTMYS antingen själv

eller tillsammans med en god vän

091021




Fri vers (Fri form) av sajo
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-21 07:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo