Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skål!

Skål!

För hoppet som försvann

Skål!

För viljan som brann inne

Skål!

För flykten som väntar

Skål för feghet

Skål för intethet

Skål!

För falskhet och förfall

Skål!

För lönnmördaren och hans vän lögnaren

Skål

För den illvilliga trollkarlen och hans illusioner

Skål!

Dynga

Smuts

Mögel och avfall

Skål!




Fri vers av Mikael O. A
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-21 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikael O. A
Mikael O. A