Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spädbarnets visa


Trött på att sitta här
trött på att ligga där
visa mig nå´t nytt

Visa mig en boll av garn
visa mig ett mandelflarn
visa mig nå´t nytt
jag vill se en drake som du sytt

Trött på att krypa här
trött på att åla där
visa mig nå´t nytt

Visa mig en fågel som är död
visa mig en hund som är röd
visa mig nå´t nytt
jag vill se en katt som spytt

Trött på att sova jämnt
trött på pappas gamla skämt
visa mig nå´t nytt

Visa mig ett fjärilsbarn
visa mig en man med turban
visa mig nå´t nytt
jag vill se ett bildäck som du bytt




Fri vers av Tilia Cordata
Läst 352 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-21 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tilia Cordata