Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som en utopi

Inget är som du tror
Du vet inte nått
Det finns inget rätt
Allt måste vara fel
Det går runt
Och tillbaka
Som jorden
Går runt solen
Kommer allt tillbaka
Sommaren också
Men vintern är som längst
När du gråter på ditt rum
Du kommer alltid att vara ensam
Det finns ingen värld
Utan sorg
Som en utopi
Sommaren
Som aldrig försvinner
Leenden som aldrig dör
Skratt som alltid klingar klart
Lyckan står som en självskriven lag
Jag vill leva där
Men jag kommer aldrig dit
Jag kommer aldrig få vad jag vill ha
Inte ens om hundra år
Det har ett slut
Snabbare än du tror
Så hoppas aldrig
För mycket




Fri vers av fridaloiseericsson
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-21 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fridaloiseericsson
fridaloiseericsson