Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget har hänt

Jag har sett
jag har upplevt
ingenting
tänk inte så
allt är nånting
livet kommer aldrig bli tomt
du lever genom allt
allt är en händelse
om det inte är något viktigt
är det inte ingenting
allting är någonting.




Fri vers av fridaloiseericsson
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-17 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fridaloiseericsson
fridaloiseericsson