Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänk på dig själv

Gud bevare alla stackare
De som tycker synd om sig själva
Så som jag, du och alla andra gör
Det är bara så vi är
Folk säger att de alltid tänker på alla andra
Men är det verkligen sant?
När du står där på djupets avgrund, märker du vad det egentligen är
Alla tänker bara på sig själva
Men varför inte?
Det är ju det enda du egentligen har
Om du förlorar alla har du bara dig själv kvar
Då är du glad att du tänkte på dig själv
Släppte handen och så var du själv kvar
Det finns ingen annan att skylla
Du gjorde det själv, det fanns ingen annan där
Men nu är det så det är och du står kvar
Med livet i behåll




Fri vers av fridaloiseericsson
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-21 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fridaloiseericsson
fridaloiseericsson