Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att hoppa från en bro

Här sitter jag
Där sitter du
En blick du gav
Och jag tänkte
Att kanske nu
Skulle något hända
Men du var som alla andra
Du med
Det var som jag trodde
Det är omöjligt
Vad ska jag göra?
Hoppa från en bro
Kanske det
Men inte idag
Någon kanske skulle sakna mig
Någon kanske skulle ångra sig
Men vad vet jag
Ingenting
Nej ingenting




Fri vers av fridaloiseericsson
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-21 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fridaloiseericsson
fridaloiseericsson