Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är din dröm som ska drömmas

min dröm
som jag såg
det var kallt
det var allt
det var vackert
men inte sant
det var ju bara där
som allt var
i en dröm
händer allt
allt som du inte vet
vet någon
sluta dröm
det är här
du ska vara
alltid
dö inte
inte än
stanna och se klart
det är din dröm
som ska drömmas
som ska sluta
lyckligt
kanske det
olyckligt
alltid




Fri vers av fridaloiseericsson
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-21 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fridaloiseericsson
fridaloiseericsson