Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att berätta något svårt

du är svår
jag kan inte förstå
du är djup
jag når inte dit
kan inte se
vad du ser
det är svårt
hur ska jag göra?
berätta
någonting
om dig
jag vill veta
hur du är
hur du vill va
vi kommer alltid va här
det kommer aldrig gå
åh försvinn
jag vill ha ensamheten
för mig själv
den kan inte delas
på två
inte ens du
kan va med
på det här




Fri vers av fridaloiseericsson
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-21 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fridaloiseericsson
fridaloiseericsson