Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lev medan du kan

Lilla du
Sluta tänk på det
Var inte olycklig
Livet är långt
Du hinner leva
Du hinner deppa
Men inte nu
Var glad
Över det lilla du har
Var glad över det du kommer få
Tänk på alla du kommer träffa
På alla du kommer älska
Så lilla du
Vakna upp
Och tänk inte mer
På det som varit




Fri vers av fridaloiseericsson
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-21 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fridaloiseericsson
fridaloiseericsson